İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Mezunlarla İlişkiler

Kariyer Etkinlikleri

1 - Kariyer Gelişim Eğitimleri

Kariyer Gelişim Eğitimleri eğitim-öğretim yılı içinde düzenli olarak Kariyer Merkezi tarafından verilen seminer, konferans, atölye çalışmalarıdır.

Kimler katılabilir?

Kariyer gelişim eğitimlerine; her bölümden ve sınıftan bilgi edinmek isteyen İstanbul 29 Mayıs öğrencileri ve mezunları katılabilir.

Ne zaman yapılır?

Kariyer gelişim eğitimleri eğitim öğretim yılı içinde belirlenen takvime göre Kariyer Merkezimizin sosyal medya hesaplarından duyurularak yapılır.

Eğitimler nerde verilir?

Kariyer gelişim eğitimlerinin çoğu üniversitemiz merkez kampüsünde verildiği gibi, iletişime geçilmiş kurum veya kuruluşlarda da verilebilir.

2- Kariyer Koçluğu

Alanında uzman, yetkin ve başarılı iş adamları, eğitimcilerin 29 Mayıs mezunlarımız ve öğrencilerimizle buluşturup tecrübelerinin, bilgi birikimlerinin dinlenmesi, geleceğe yönelik fikirlerinin alınması sağlanan bir koçluk projesidir. Bu yolla öğrencilerimiz kendilerine farklı ufuklar çizebilecekleri gibi mevcut potansiyellerinin de büyümesi adına çaba harcayacaklardır.

3- 29 Mayıs Kariyer Günleri

29 Mayıs Kariyer günlerinde sektörün lider firmalarıyla birebir konuşup tanışma fırsatı bulabileceğin gibi, aklındaki soruların tamamının da cevaplarına ulaşabileceksin.
29 Mayıs Kariyer Günlerinde;

• Sektörün lider firma temsilcilerinin başarı hikâyelerinden ilham alabileceksin
  • Firmalarla yüz yüze iletişim kurabileceksin
  • Okuduğun veya mezun olduğun bölümün iş kollarına hâkim olabileceksin
  • İş başvuru esnasında karşılaşabileceğin zorluklar ve çözüm yolları hakkında bilgi edinebileceksin
  • Etkili CV oluşturma ve mülakat tekniklerini öğrenebileceksin
  • Kariyer günleri boyunca etkilendiğin firma temsilcileri ile fotoğraf çektirip başarı hikayene başlangıç yapabileceksin.

29 Mayıs Kariyer Günlerini takip et, çalışma hayatına bir adım önde başla…

4- Planlanan Etkinlikler

İstanbul 29 Mayıs öğrencilerimize eğitim öğretim yılı boyunca bölümlerine yönelik ve ilgilerini çekebilecek etkinlikler planladık. Takvimimize aldığımız etkinliklere ücretsiz kayıt olmak için link’teki bilgileri doldurmanız yeterlidir.

Etkinlik Kayıt Formu
Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Yüksekokul, Enstitü